Hopp til hovedinnhold

Nedre Heggberglia 137

Spennende og praktisk microhytte/sportshytte med ett soverom og to hemsrom. Fin og solrik beliggenhet i Natrudstilen. Wifi.

Særpreget og arealeffektiv arkitekttegnet microhytte/sportshytte (BRA 29 kvm) med solrik beliggenhet og fint utsyn på Natrudstilen. Stor takhøyde kombinert med store vinduer gir god romfølelse. Hytta er utstyrt med alle moderne hjelpemidler. Bredbåndstilknytning, TV og wifi. Hytta har kombinert stue og kjøkken med peisovn, bad med dusj, wc og varmekabler…

Særpreget og arealeffektiv arkitekttegnet microhytte/sportshytte (BRA 29 kvm) med solrik beliggenhet og fint utsyn på Natrudstilen.

Stor takhøyde kombinert med store vinduer gir god romfølelse. Hytta er utstyrt med alle moderne hjelpemidler. Bredbåndstilknytning, TV og wifi. Hytta har kombinert stue og kjøkken med peisovn, bad med dusj, wc og varmekabler i alle gulv. Ett separat soverom med TV (AppleTV) og familiekøye med dobbeltseng nederst (150) og enkeltseng øverst (90). To hemsrom med lavere takhøyde og vinduer som kan åpnes. Hems 1 har en soveplass m madrass 90×200, samt et skrivebord med PC-skjerm som man kan koble seg til dersom ønskelig. Hems 2 har en soveplass med madrass 90×200. Overmadrass på alle senger. Dundyner.

Kjøkkenet er godt utrustet med bl.a. brødrister, kaffetrakter, vaffeljern, kjøleskap, oppvaskmaskin og stekeovn. Trådløs støvsuger til rask rengjøring. Praktiske løsninger for tørking av sko og klær med mange kroker og hyller. En trebenk står på forsiden av hytta og saueskinn/pledd er tilgjengelig for å kunne nyte solen vinterstid. Bilvei helt frem med to biloppstillingsplasser på felles parkerings tun. Det er også mulig å parkere rett utenfor hytta. Tilgang til utebod og akebrett/akematter til fritt utlån.

Dyr og røyking ikke tillatt.

Ca 400 meter unna ligger Sjusjøen Arena Natrudstilen med rulleskibane, skyteskiver og flerbrukshall med eget styrkerom. Hall og styrkerom kan bestilles gjennom oss.
På arenaen blir det lagt ut snø tidlig, slik at det er mulig å trene på ski før den naturlige snøen kommer. Tidspunktet for når dette legges ut er væravhengig, men normalt i oktober/november.

Om sommeren finnes det mange fine turmuligheter for både store og små. Nedenfor hytta ligger Eftastjernet hvor det er fint å fiske og bade i sommerhalvåret. Barn under 18 år fisker gratis med stang. Er man over 18 år, må man huske å kjøpe fiskekort.
I samme området finnes det sandvolleyballbane, frisbeegolf, natursti og ferdighetsløype for sykkel.

Ca.4 km unna ligger Sjusjøen sentrum hvor du finner du matbutikk, sportsbutikk, restaurant og restaurant/bar. Lillehammer ligger en halv times kjøretur unna, og Hunderfossen familiepark og Lilleputthammer er ca. 40 minutter unna.

+ Les hele beskrivelsen

Fasiliteter

 • Peis

 • Gratis Wifi

 • 1 Soverom

 • 4 Sengeplasser

 • 1 stk WC

 • 29 m² (areal)

Avstander

 • Alpinbakke (Sjusjøen skisenter): 300 m

 • Butikk: 4600 m

 • m til langrenn: 50 m

Informasjon om booking av hytte/leilighet

 • Prisen er inkludert obligatorisk sluttrenhold.
 • Barneseng 150 kr, barnestol 70 kr, sengesett inkl. håndkle 200 kr, kan bestilles eller endres i alle steg