Hopp til hovedinnhold

Sjusjøen Lodge 2

Storhytte med 8 soverom og 30 sengeplasser. Perfekt for grupper, bedrifter og storfamilien. Ski inn/Ski ut.

Om du ønsker deg rikelig med plass i behagelig atmosfære, kan vi tilby to fantastiske storhytter med perfekt beliggenhet ved Sjusjøen Skisenter og langrennsløyper. Sjusjøen Lodge 2 – 30 personer Soverom: 8 Bad: 4 Separat toalett: 2 Lodgene gir dere en fantastisk ramme rundt bedriftsarrangementer, jubileer, konfirmasjoner, bryllup, treningssamlinger og…

Om du ønsker deg rikelig med plass i behagelig atmosfære, kan vi tilby to fantastiske storhytter med perfekt beliggenhet ved Sjusjøen Skisenter og langrennsløyper.

Sjusjøen Lodge 2 – 30 personer
Soverom: 8
Bad: 4
Separat toalett: 2

Lodgene gir dere en fantastisk ramme rundt bedriftsarrangementer, jubileer, konfirmasjoner, bryllup, treningssamlinger og jul/nyttår og påskefeiringer. Alle gjestene bor samlet under samme tak som er både sosialt, effektivt og praktisk.

Lodgene har gode møte- og konferansemuligheter med nedsenkbart lerret, prosjektor, stor TV og gratis wifi i hele hytta. Store oppholdsrom som sørger for en god atmosfære mellom programpostene.
Beliggenheten gjør at dere også har gode frilufts- og aktivitetsmuligheter rett utenfor døra slik at dette effektivt kan legges inn i programmet.

Kjøkkenet er tilpasset store grupper, og man har mulighet til å lage mat til mange. Det er to vasker, to oppvaskmaskiner og to stekeovner og to koketopper. I tillegg til to kjøleskap, er det også et kjølerom tilgjengelig i annekset.

Dersom dere ikke ønsker å lage maten selv, så har vi flere samarbeidspartnere som tilbyr catering. Noen av de tilbyr også serveringshjelp.
Ønsker du en egen kokk på stedet, eller et kurs i mat og tilpasset drikke, så ta kontakt.
Alle menyer kan tilpasses etter behov.

Det er satt opp lader til el-bil med betalingsløsning. Du kan benytte vipps eller bankkort.

Utenfor er det montert hageslange til å spyle av sykler eller annet. Rundt hyttene er det lagt skiferheller, og det finnes benker som kan benyttes hele året. Om sommeren blir det satt ut flere hagemøbler med puter til. Det står også en stor kullgrill som kan benyttes hele året. I tillegg er det en bålpanne som deles mellom de to Lodgene.

Tilknyttet storhyttene er det et anneks med smørebod, kjølerom, liten badstue, to garderober med en dusj og ett toalett i hver og et rom med vaskemaskin og muligheter for å tørke klær og sko. Annekset deles mellom de to Lodgene.

Sjusjøen Arena Natrudstilen ligger i gangavstand. Her finnes det lysløype, rulleskibane, skyteskiver og flerbrukshall med eget styrkerom. Hall og styrkerom kan bestilles gjennom oss.
På arenaen blir det lagt ut snø tidlig, slik at det er mulig å trene på ski før den naturlige snøen kommer. Tidspunktet for når dette legges ut er væravhengig, men normalt i oktober/november.

Om sommeren finnes det mange fine turmuligheter for både store og små. Nedenfor hytta ligger Eftastjernet hvor det er fint å fiske og bade i sommerhalvåret. Barn under 18 år fisker gratis med stang. Er man over 18 år, må man huske å kjøpe fiskekort.
I samme området finnes det sandvolleyballbane, 18-hulls discgolfbane, natursti og ferdighetsløype for sykkel.

Ta kontakt med oss i Sjusjøen Hytteutleie for visning og mer informasjon!

Kontaktperson:
Renate Hauge-Nilsen
renate@sjusjoen.no
+47 40 43 76 55

+ Les hele beskrivelsen

Fasiliteter

 • Oppvaskmaskin

 • Tørketrommel

 • Peis

 • Badstu

 • Vaskemaskin

 • Gratis Wifi

 • 8 Soverom

 • 30 Sengeplasser

+ Se alle fasilititeter

Avstander

 • Alpinbakke (Sjusjøen skisenter): 50 m

 • Butikk: 4500 m

 • m til langrenn: 10 m

Informasjon om booking av hytte/leilighet

 • Prisen er inkludert obligatorisk sluttrenhold.
 • Barneseng 150 kr, barnestol 70 kr, sengesett inkl. håndkle 200 kr, kan bestilles eller endres i alle steg