Lasting.....

Aktiviteter for familien

Lilleputthammer

Lilleputthammer i Hafjell er den eneste familieparken i Norge spesielt tilrettelagt for barn mellom 0 og 8 år. Her føler barna seg hjemme! I "den lille byen med det store hjertet" kan barna kjøre tog, biler, båter, karusell, pariserhjul, berg- og dalbane eller suse ned i Ola's froskehopp. De kan boltre seg i klatretårn, hinderløype, på hoppepute og trampoliner. Inne i husene kan barna tegne, bygge, leke eller gå på kino. I Barnas Bokby kan de ble med på lesestund, og det spilles teater og show flere ganger daglig i den lille byen! I Lilleputthammer er vi opptatt av at barna skal føle glede og mestring innenfor trygge rammer. Lilleputthammer ligger 30 km fra Sjusjøen Hytteutleie.

Les mere

Hunderfossen

Hunderfossen Familiepark i Lillehammer er kjent som Hele Norges Eventyrpark, og er en av Norges mest populære turistattraksjoner. Her er mer enn 60 attraksjoner og severdigheter - aktiviteter for hele familien. Prøv familierafting i frådende vannstryk, opplev det magiske Eventyrslottet, ta en luftig tur i den spektakulære Il Tempo Extra Gigante, se det gigantiske Hunderfossen-trollet, gjenopplev folkeeventyrene i Ivo Caprino’s Eventyrgrotte, kos dere i bassengområdet med vannsklier og vannleker for de minste, prøv vårt populære småbarnsområde, se Den Lille Prinsen i 4d, utforsk Energisenteret, Høydeparken og Trollfallet, prøvekjør John Deere på Traktorbanen, ta lappen på våre mini Volvo FH-lastebiler eller lekre Mercedes-Benz SLS, ha det gøy på el-gokartbanen, opplev et uforglemmelig måltid i Trollsalen restaurant, ta Eventyrskipet høyt til værs, prøv småbarnsområdet og helt nye Lekehuset for de aller minste, og mye mye mer. Hunderfossen ligger 30 km fra Sjusjøen Hytteutleie.

Les mer

Maihaugen

Maihaugen på Lillehammer er Norges største friluftsmuseum utenfor Oslo. Vi har over 200 bygninger fra ulike tider, utstillinger og spisesteder. Her får du flotte kulturopplevelser og mange aktiviteter for barn og voksne. Ta med familien og få lærerike og fantastiske kulturopplevelser sammen. På Maihaugen kan du leve deg inn i livet for 200 år siden, delta på spennende vandreteater og besøke eneboliger fra hvert tiår på 1900-tallet. Du kan oppleve tradisjonshåndverk, se kulturlandskapet på setervoller med dyr som beiter mellom solbrente bygninger. Maihaugen har flere spisesteder og butikker. Hele året tilbyr vi flere spennende utstillinger og flere av de historiske husene har åpne dører året rundt.  20 km fra Sjusjøen Hytteutleie Foto: Ian Brodie

Les mer

Jorekstad fritidsbad

Her kan du hoppe, plaske, trimme, dykke, trene, ta badstu eller rett og slett slappe av mens barna boltrer seg i leke­basseng og vannsklie. Lillehammer-Hafjell-områdets største badeanlegg. Jorekstad fritidsbad er tilpasset alle aldersgrupper. Jorekstad ligger 25 km fra Sjusjøen Hytteutleie.

Les mer

Jakt og fiske

Visste du at det på Sjusjøen og i Ringsakerfjellet finnes ca. 40 fiskevann og ca. 60 km med fiskeførende bekker og elver? I tillegg er det gratis fiske for alle under 18 år! Det er fantastiske fiskemuligheter på Sjusjøen og i Ringsakerfjellet med fiskevann som er barnevennlige, familievennlige og litt mer tilpasset den erfarne fisker. Sjusjøen kan tilby store og gode terrenger for deg som liker jakt & fiske, natur- og friluftsliv. Vår utmark har et rikt mangfold av ulike arter som gir deg opplevelser året rundt, med eller uten gevær. Historisk sett har også området vært benyttet helt siden steinalderen, og det finnes en rekke kulturminner som viser hvilken betydning det har hatt for ulike bosetninger opp gjennom årene. Vi tilbyr gode jakt- og fiskemuligheter året rundt! Fiske- og jaktkort kan kjøpes hos Sjusjøen Hytteutleie.

Les mer

Sykkel

Eftasrunden (5,5km) slynger seg rundt i terrenget ved rulleskianlegget og består av smal, gruset sti med innslag av terreng. Her finner man tekniske partier med utfordringer i de naturlige elementene. Det er mulighet for god flyt og bra tempo, samtidig som det også er en familievennlig løype som passer fint for de yngre syklistene. 4,5 km med blå løype sto ferdig høsten 2014. Denne er nå utvidet med en rød løype mot slutten av runden. Den rød løypa er er 1,2 km lang og er noe mer teknisk krevende. Her finner du også en bro med wallride, som vi håper skal bli et populært element. Utenfor sykkelutleien finner du en ferdighetsløype. Løypa er 1 km lang, og der finner du hindre og utfordringer for både nybegynnere og erfarne. Du finner en skiltet løype til topps: Her starter du på grusvei via Rømåsen før du kommer opp til Utsikten. Derifra går det videre på en flott fjellsti hvor du kan nyte fantastisk utsikt på vei opp til Brannhytta. Der kan du ta en hvilepause med nystekte vafler eller kanelsnurrer, og deretter kjøre ned slalombakken eller ta sykkelen videre på stier innover fjellet.  Det går en flott sti fra Natrudstilen over Sollifjell, Mostfjellet og Snørvillen. Dette er en teknisk krevende sti og en tur hvor det er en fordel å være i god fysisk form.

Les mer

Kontakt

  • Telefon: +47 623 34 960
  • E-post: info@sjusjoen.no