TRENINGSTILBUD

Treningssamling og smittevern hånd i hånd!
Vinteren har allerede kommet til Sjusjøen i form av kunstsnø i Natrudstilen. Her jobber Johannes og co kontinuerlig for å legge til rette for optimale forhold for alle med ski på bena!
Legge treningssamlingen til Sjusjøen i år?


Med mulighet for å fordele gruppen på flere hytter opprettholdes avstand, og er slik sett svært gunstig for gjennomføring av en trygg og sikker samling.

Tilbud på opphold for idrettsgrupper frem til 20.desember.

Enkeltrom i hytte/leilighet kr. 1500,- ved 2 døgns opphold i midtuke (søndag-fredag)

Enkeltrom i hytte/leilighet kr. 1750,- ved 2 døgns opphold i weekend (fredag-søndag)

Prisen er inkludert obligatorisk sluttrenhold.

Hyttene har to soverom og et bad, leilighetene har 3 soverom, et bad og et separat toalett. Alle enheter ligger i umiddelbær nærhet av stadion i Natrudstilen.

Minske smittefaren ytterligere? Lei sengetøy og håndkler av oss! Pris kr. 150,- per sett inkludert stort og lite håndkle. Dette legges igjen på hytta ved avreise.

Lage maten selv? Bestill varer på Joker Mesnali før ankomst, så står varene i hytta ved ankomst! Det er også mulig å bestille catering levert på døren av en av våre samarbeidspartnere.

Vi tilbyr også utleie av idrettshall og styrkerom. Fortell oss hva gruppen har behov for, og vi skreddersyr et godt tilbud.

Smørebod på stadion, Natrudstilen.

Smørebod kan leies for kr. 600,- per døgn inkl. strøm.

Tider og skiver på standplass ved skytetrening reserveres på forhånd.

*Bestiller er selv ansvarlig for å holde seg oppdatert på hvilke retningslinjer og bestemmelser som omfatter sin gruppe både nasjonalt og lokalt til enhver tid.