Flerbrukshallen i Natrudstien

Flerbrukshallen rommer idrettshall, styrke- rom, både store og små garderober, møterom, kontorer og kjøkken. Hallen leies av Sjusjøen Hytteutleie og driftes av Sjusjøen Idrettslag. Servering kan bestilles av Sjusjøen Cafe, og det er mulig å leie kjøkkenet for eget opplegg av Sjusjøen Hytteutleie.

Idrettshall

Idrettshallen er i godkjent størrelse for volleyball og basket- ball. Hallen inneholder standard utstyr for innendørs trening, og utvikles stadig. Idrettshallen leies ut på timesbasis, eller halv og hel dag for arrangementer. Hva med å samle hytte- naboer for en liten fotballcup i ferien, eller en aktiv barne- bursdag? Vi har også bord og stoler for opptil 250 personer som kan benyttes til selskapeligheter.


Styrkerom

Styrkerommet er utstyrt med topp utstyr levert av vår gode samarbeidspartner Fønix. Tilbakemeldingene så langt fra landslag, lokale brukere og hyttegjester er gode, og med åpningstider 05:00–23:00 kan treningsøkten gjennomføres når det passer deg! Mulighet for drop-in og lengre avtaler. Styrkerommet er ubetjent, så ta kontakt med Sjusjøen Hytteutleie for informasjon, vilkår og priser.



Klubb, lokalt lag eller treningssamling?

Ønsker du og ditt lag innendørs trening på fast basis, eller kanskje du planlegger samling med innendørs økter for laget? Da kan Flerbrukshallen være nøyaktig det du er på utkikk etter!

Ta kontakt for priser og tilgjengelighet

Kontorlokaler

Med utstikt over Natrudstilen Skiarena ligger 3 kontorer i 2. etasje klare til bruk. Leie kontor en time, eller trengs det eget kontor til rennleder?



På jakt etter møtelokaler?

Møterom for opptil 40 personer i klasseromsoppsett for maksimal utnyttelse står klart. Fullt utstyrt med AV-utstyr og trådløst nettverk. Servering kan bestilles av Sjusjøen Café.



Kjøkken og servering

Sjusjøen Cafe med sine smakfulle retter og gode priser er et naturlig valg dersom det er ønskelig med servering i Flerbrukshallen. Ta kontakt for en hyggelig prat på telefon eller mail.
Telefon: 971 52 180
Mail: post@laavenbar.no

Selskap eller kanskje en konsert?

Med mulighet for bespisning til 250 personer, og sitteplass til over 500 personer, flyttbar scene og god takhøyde med fantastisk akustikk er Flerbrukshallen et ypperlig valg for selskapeligheter, store som små. La oss bidra til en flott ramme rundt ditt event!

Større arrangement

Skal du arrangere skirenn, en større treningssamling eller liknende, og har behov for en innholdsrik base for dagen? Garderober og rennkontor under samme tak med enkel tilgang fra stadion? Flerbrukshallen tilfredsstiller dine krav, og bidrar til et vellykket arrangement for både arrangør og deltakere.

Åpningstider

Vinter:
Man-ons 08.00-18.00
Tors-fre 08.00-21.00
Lør-søn 09.00-18.00

Sommer:
Man-fre 08.00-18.00
Lør-søn 10.00-17.00