Flerbrukshallen i Natrudstilen

Flerbrukshallen rommer idrettshall, styrkerom, store og små garderober, møterom, kontorer og kjøkken. Hallen formidles av Sjusjøen Hytteutleie og eies av Sjusjøen Idrettslag. Enten behovet er en treningsøkt, en konferansesal,  selskapslokale eller knutepunkt under arrangement, er Flerbrukshallen et ypperlig valg med svært tilpassede løsninger.

Idrettshall

I hjertet av Sjusjøen Arena Natrudstilen finner vi Flerbrukshallen – en svært innholdsrik og godt utført hall bygget i lokalt treverk.

Innendørs finner man alle nødvendige fasiliteter for en sømløs gjennomføring av treningsøkt, samling eller arrangementer som konferanser og selskapeligheter . Det er mulig å leie deler av hallen, eller hele.

 • Aktivitetsarealet har en 550 m2 stor aktivitetsflate og fri takhøyde på 7 meter. AV-utstyr, 5 scener på hjul, god akustikk for lyd og musikk, solskjerming.
 • Topp moderne gulv som innfrir alle sikkerhetskrav for aktivitet. Vi tilbyr også teppegulv dersom anledning ikke passer til sportsgulv.
 • Klare oppsett for volleyball, basketball og håndball
 • Enkelt utstyr for øvrig aktivitet som for eksempel sirkeltrening og landhockey
 • Lagerplass på nesten 120m2 vis a vis aktivitetshall. Port også fra utsiden.
 • Galleri i 2.etasje for publikum med heis mellom etasjene.
 • Møterom med plass til 40 personer i klasseromoppsett.
 • 3 kontorer i 2.etasje.
 • Trådløs WIFI i hele bygningen.
 • 4 garderober, 2 små og 2 store.
 • Godt utstyrt kjøkken med egen kiosk-del som kan leies.
 • Stoler og bord til 350 personer, samt dekketøy for bespisning.
 • 10 toaletter i alt, strategisk plassert i bygningen.


Styrkerom

Styrkerommet over 1,5 etasje er utstyr med topp utstyr fra vår gode samarbeidspartner Fønix.

Stakemaskin, romaskin, løpemøller, sykler, frimanualer, vektstativer og øverige apperater byr på en god styrkeøkt for alle muskelgrupper.

Lokale bukerer, hyttegjester og landslag har gitt gode tilbakemeldinger på tilbudet, og med åpningstider 05:00-23:00 kan treningsøkten gjennomføres når det passer deg.

Styrkerommet er ubetjent, og hoveddøren låses enkelt opp med din egen mobiltelefon.

Muligheter for drop-in og lengre avtaler opptil 12 måneder. Bestilling gjøres hos Sjusjøen Hytteutleie.Klubb, lokalt lag eller treningssamling?

Ønsker du og ditt lag innendørs trening på fast basis, eller kanskje du planlegger samling med innendørs økter for laget? Da kan Flerbrukshallen være nøyaktig det du er på utkikk etter!

Ta kontakt for priser og tilgjengelighet

Kontorlokaler

Med utsikt over Sjusjøen Arena Natrudstilen ligger 3 kontorer i 2. etasje klare til bruk. Leie kontor en time, eller trengs det eget kontor til rennleder?På jakt etter møtelokaler?

Møterom for opptil 40 personer i klasseromsoppsett for maksimal utnyttelse står klart. Fullt utstyrt med AV-utstyr og trådløst nettverk. Servering kan bestilles, eller man kan ordne enkel bevertning selv i det tilhørende minikjøkkenet.Kjøkken og servering

Sjusjøen Cafe med sine smakfulle retter og gode priser er et naturlig valg dersom det er ønskelig med servering i Flerbrukshallen. Ta kontakt for en hyggelig prat på telefon eller mail.
Telefon: 950 61 200
Mail: liv@ringsaker-almenning.no

Selskap eller kanskje en konsert?

Med mulighet for bespisning til 250 personer, og sitteplass til over 500 personer, flyttbar scene og god takhøyde med fantastisk akustikk er Flerbrukshallen et ypperlig valg for selskapeligheter, store som små. La oss bidra til en flott ramme rundt ditt event!

Større arrangement

Skal du arrangere skirenn, en større treningssamling eller liknende, og har behov for en innholdsrik base for dagen? Garderober og rennkontor under samme tak med enkel tilgang fra stadion? Flerbrukshallen tilfredsstiller dine krav, og bidrar til et vellykket arrangement for både arrangør og deltakere.

Bestilling gjennom Sjusjøen Hytteutleie

Kontakt Sjusjøen Hytteutleie her; http://sjusjoen.no/kontakt/