Sjusjøen Arena Natrudstilen og Flerbrukshallen

Med en vintersesong som strekker seg fra 1. november til godt over påske, med mangfoldige mil med skispor, er Sjusjøen et kjent sted for langrenn. Sommerhalvåret er Sjusjøen også et fantastisk sted å legge treningssamlingen til, enten man bedriver vinter- eller sommeridrett.

Rulleskiløype

På Sjusjøen Arena Natrudstilen ligger 5 kilometer med rulleskiløyper. Disse danner også grunnlaget for løypene med «tidligsnø» fra ca 1. november og forvandles da til topp skiløype.

Løypa er 4 meter bred og har en høydeforskjell på 98 meter. Selve stadionområdet er 10500m2, og innbyr til et hav av aktiviteter og øvelser!
Skyteanlegget har 40 fullautomatskiver (Kürvinen) med lys, som gjør arenaen til et populært sted for skiskyttere fra inn- og utland i tillegg til langrennsløpere.

I samme området er det også mulighet for å leie smørebod med ventilasjon, eller leie plass med strømtilkobling for egen smørevogn/buss.

Flerbrukshall

Flerbrukshallen ligger vis a vis stadion, og er et svært sentralt punkt på Sjusjøen Arena Natrudstilen.
Inne i Flerbrukshallen finner man idrettshall, styrkerom, garderober, møterom, kontorer og kjøkken.
Idrettshallen er utstyrt med topp moderne gulv som innfrir alle krav til aktivitet, måler 28 x 20 meter og er utstyrt for håndball, volleyball, basketball, landhockey, samt enkelt utvalg for styrke- og bevegelsestrening.

Styrkerommet i hallen strekker seg over 1,5 etasje og har topp utstyr fra vår gode samarbeidspartner Fønix.
Stakemaskin, romaskin, løpemøller, sykler, frimanualer, vektstativer er bare noe av det du finner her.

Les mer om Flerbrukshallen i Natrudstilen

Variert og innholdsrikt


Natur og beliggenhet

Naturen rundt, sommer som vinter, sett sammen med Sjusjøen Arena Natrudstilen, gir et utmerket grunnlag for en variert og innholdsrik samling på fjellet.


Løping og sykling

Milevis med grusveier og stier til løping og sykling innover fjellet, egen skillspark for sykkel som er gratis å bruke, alpinbakke der man kan trene bakkeintervaller er bare noe av det som kan sette en ekstra spiss på samlingen sommertid.

Snøgaranti (kunstsnø) fra 4. november

Med snøgaranti (kunstsnø) fra 4. november, med snø lagret gjennom sommeren og store snøkanoner, kan det viktige forspranget med snø under bena dannes.


Bespisning

I samarbeid med lokale aktører på Sjusjøen er det mulig å bestille mat tilkjørt til hyttene.


Overnatting

I gangavstand fra stadion har vi flere utleieenheter som brukes hyppig under idrettssamlinger. Enten det er hytter og/eller leiligheter med kort avstand fra hverandre, eller de store Lodgene med 44 og 30 sengeplasser som samler hele lag under et tak.

Hyttene/leilighetene har mellom 4–8 sengeplasser, og Sjusjøen Hytteutleie kan tilby opptil 300 sengeplasser med gangavstand fra Sjusjøen Arena Natrudstilen og Sjusjøen Skisenter.
Dette gir deg unike muligheter til å samle alle i klubben eller laget i umiddelbar nærhet.

I tillegg til dette har Sjusjøen Hytteutleie 50 andre enheter, fordelt på små, eldre hytter med 2 soverom, til større, moderne hytter med 5 soverom og 14 sengeplasser.

Alle hyttene har innlagt vann og strøm, og er utstyrt slik at dere har mulighet til å lage deres egen mat dersom det er ønskelig.

For spørsmål eller booking, kontakt Ane Karlsen
ane@sjusjoen.no
+47 99 22 96 75