Idrettssamlinger

Med en vintersesong som strekker seg fra 1. november til godt over påske, med mangfoldige mil med skispor, er Sjusjøen et kjent sted for langrenn. Sommerhalvåret er Sjusjøen også et fantastisk sted å legge treningssamlingen til, enten man bedriver vinter- eller sommeridrett.

Rulleskiløype

På stadion i Natrudstilen ligger 5 kilometer med rulleskiløyper. Disse danner også grunnlaget for løypene med «tidligsnø» fra 1. november og forvandles da til topp skiløype.

Løypa er 4 meter bred og har en høydeforskjell på 98 meter. Med et anlegg med 40 fullautomatskiver med lys er dette også et populært sted for skiskyttere fra inn- og utland i tillegg til langrennsløpere.

I stadion-området er det også mulighet for å leie smørebod med ventilasjon, eller leie plass med strømtilkobling for egen smørevogn/buss.

Flerbrukshall

Flerbrukshallen ligger vis a vis stadion i Natrudstilen, og rommer idrettshall, styrkerom, garderober, møterom, kontorer og kjøkken. Det byr på muligheter for innendørs trening og samling også. Idrettshallen er utstyrt med topp moderne gulv som innfrir alle krav til aktivitet, og måler 28 x 20 meter.

Les mer om Flerbrukshallen i Natrudstilen

Variert og innholdsrikt


Natur og beliggenhet

Naturen rundt, sommer som vinter, sett sammen med stadion og Flerbrukshallen, gir et utmerket grunnlag for en variert og innholdsrik samling på fjellet.


Løping og sykling

Milevis med grusveier og stier til løping og sykling innover fjellet, egen skillspark for sykkel som er gratis å bruke, alpinbakke der man kan trene bakkeintervaller er bare noe av det som kan sette en ekstra spiss på samlingen sommertid.

Snøgaranti (kunstsnø) fra 1. november

Med snøgaranti (kunstsnø) fra 1. november, med snø lagret gjennom sommeren og store snøkanoner, kan det viktige forspranget med snø under bena dannes.


Sjusjøen Cafe

I umiddelbar gangavstand fra skiskytteranlegget har vi Sjusjøen Cafe som serverer lunsj og middag, enten servert i lokalet eller levert ut på hyttene under oppholdet.


Overnatting

I gangavstand fra stadion har vi flere utleieenheter som brukes hyppig under idrettssamlinger. Enten det er hytter og/eller leiligheter med kort avstand fra hverandre, eller de store Lodgene med 44 og 30 sengeplasser som samler hele lag under et tak.

Hyttene/leilighetene har mellom 4–8 sengeplasser, og Sjusjøen Hytteutleie kan tilby opptil 300 sengeplasser med gangavstand fra stadion, Flerbrukshallen, Sjusjøen Skisenter og Sjusjøen Cafe.
Dette gir deg unike muligheter til å samle alle i klubben eller laget i umiddelbar nærhet.

I tillegg til dette har Sjusjøen Hytteutleie 50 andre enheter, fordelt på små, eldre hytter med 2 soverom, til større, moderne hytter med 5 soverom og 14 sengeplasser.

Alle hyttene har innlagt vann og strøm, og er utstyrt slik at dere har mulighet til å lage deres egen mat dersom det er ønskelig.

For spørsmål eller booking, kontakt idrettsansvarlig Ane Karlsen
ane@sjusjoen.no
+47 99 22 96 75