Ofte stilte spørsmål

Her har vi samlet de mest vanlige spørsmålene vi får ved utleie av hytter og leiligheter på Sjusjøen

Hva kan man forvente at finnes på hytta?

Alle våre hytter er privateide, så inventar og utstyr kan derfor variere. Du kan forvente å finne dyner og puter til antall sengeplasser som er angitt, kaffetrakter, vannkoker og ellers basis kjøkkenutstyr. Mange spør etter vaffeljern, men dette finnes ikke på alle hytter.

Hva skal jeg ta med?

Forbruksvarer som toalettpapir, oppvasktabletter, oppvaskmiddel, vaskemiddel til vaskemaskin, søppelposer, håndsåpe, tennbrikker, fyrstikker, krydder, sengetøy og håndklær dersom dette ikke er bestilt.

Hvor langt er det til skiløypene?

Dette er angitt på vår hjemmeside under beskrivelsen av hytta du har leid, eller ønsker å leie.

Hvor kan man kaste søppel?

Søppel kan kastes i containere ved renovasjonspunkt ca 100 meter nedenfor Sjusjøen Hytteutleie sitt kontor. Det finnes også containere til restavfall på ulike punker på Sjusjøen.

Er det muligheter for å lade el-bil?

Lading av el-bil er bare tillatt dersom hytta/leiligheten er utstyrt med ladestasjon/ladeboks. Ved leie av hytte/leiligheten uten ladestasjon/ladeboks skal lading av el-bil på offentlig ladestasjon benyttes. Nærmeste finnes ved Kiwi Sjusjøen.

Er det matbutikk der?

På Sjusjøen finnes det en Kiwi butikk i sentrum, og en Joker butikk i Mesnali.

Finnes det noen spisesteder?

Det finnes flere spise- og serveringssteder på Sjusjøen. Låven Bar, Hai på Graaten, Sjusjøtunet, Rustad Hotell og Fjellstue.
I tillegg er det noen serveringssteder som har åpent i perioder hvor det er mye folk på Sjusjøen:
Rømåssetra, Brannhytta, Midtfjellkoia, Kvarstdadsetra(Sommer) og Sjusjøen Cafe som ligger ved skisenteret.

Er det internett på hytta?

Noen hytter har WIFI, noen har mobile routere og noen har ikke internett i det hele tatt. De hyttene med internett er merket med dette i beskrivelsen. Står det ikke oppført er det ikke internett på hytta.

Kan man reise kollektivt til hytta?

Det går buss fra Lillehammer til Sjusjøen, men man må i de fleste tilfeller påberegne gange fra bussholdeplassen til hytta. Dette variere også med sesong. Spør oss gjerne om hytta du ønsker er lett tilgjengelig fra bussholdeplassen.

Kan vi ha med hund og/eller katt på leid hytte?

På enkelte hytter er kjæledyr tillatt. Dette står spesifisert i hyttebeskrivelsen på nettsiden vår, og du må gjerne spørre oss ved direkte kontakt.

Har dere barnesenger og/eller barnestoler?

Vi har et begrenset antall barnestoler og reisesenger til utlån