Hopp til hovedinnhold

B1151

Koselig og flott hytte med to soverom og hems. Fin beliggenhet på øvre Vassbakken

Innbydenede og trivelig hytte med anneks. Beliggende på en lun og fin tomt på Øvre Vassbakken, sentralt på Sjusjøen. Hytta har skjermet og fin uteplass, god solgang og utsikt. I 2003 – 2005 ble hytta totalrenovert, og det er utført malearbeid i 2021. I første etasje er det to soverom….

Innbydenede og trivelig hytte med anneks. Beliggende på en lun og fin tomt på Øvre Vassbakken, sentralt på Sjusjøen. Hytta har skjermet og fin uteplass, god solgang og utsikt. I 2003 – 2005 ble hytta totalrenovert, og det er utført malearbeid i 2021.
I første etasje er det to soverom. Ett med dobbelt seng og ett med dobbeltseng og familiekøye. Det er i tillegg en åpen hems med en 120 cm seng, og tre enkeltsenger.
Hemsen har ikke full ståhøyde, men har et gulvareale på 40 m2 og er et flott oppholdsrom for barn/ungdom. Det er egen sofa og TV på hemsen.

Fra frokostbordet kan man se ned til Sjusjøvannet og fra terrassen på den andre siden kan man se ut mot Gjøvik. Hytta har et overbygd inngangs parti med spotlight belysning. Gangen er romslig og skiferbelagt med varmekabler.
Stua er romslig med sofakrok og TV med parabolpakke fra Viasat. Det er peis i både stue og på kjøkken. Kjøkkenet er utstyrt med ny komfyr med keramisk topp, samt oppvaskmaskin, mikrobølgeoven og kjøleskap. Det er utgang fra kjøkkenet til sydvendt terrasse. Utenfor terrassen er det et lunt tun mellom hytte og koie. Terrassen på koia er vestvendt.

God størrelse på badet som har varmekabler. Separat toalett. Egen skibod/vedbod.
Wifi tilgjengelig.

Soverom 1: En køyeseng og en familiekøye (120cm)
Soverom 2: Dobbeltseng 180cm
Hems: En seng på 120cm og tre enkeltsenger (ikke full ståhøyde)

Anneks: 2 enkeltsenger. NB! Kun tilgjengelig på sommeren på bestilling.

Hytta ligger kun 50 meter fra nærmeste skiløype. Herfra kan du gå milevis på ski, eller kortere turer dersom det er å foretrekke. På sommeren og høsten finnes det mange flotte turmuligheter både til fots og på sykkel.

Til Sjusjøen sentrum er det ca 2 km. Her finnes matbutikk, sportsbutikk med ski og sykkelutleie, restaurant og restaurant/bar. Ved Sjusjøvannet ligger «Trivselsplassen» med lekeapparat for barn, og muligheter for å fiske og bade.

Lillehammer ligger en halv times kjøretur fra Sjusjøen, og ca 40/45 minutters kjøretur fra Hunderfossen familiepark og Lilleputthammer.

Sjusjøen ligger i Ringsaker kommune og her finnes også mye fint å oppleve for liten og for stor. Blant annet Prøysenhuset og den nye fine Mjøsparken i Brumunddal er verdt et besøk. Og kanskje er en tur til Helgøya Klatrepark noe for deg.

+ Les hele beskrivelsen

Fasiliteter

 • Peis

 • Vaskemaskin

 • Gratis Wifi

 • 3 Soverom

 • 8 Sengeplasser

 • 1 stk WC

 • 99 m² (areal)

Avstander

 • Alpinbakke (Sjusjøen skisenter): 4100 m

 • Butikk: 2000 m

 • m til langrenn: 50 m

Informasjon om booking av hytte/leilighet

 • Prisen er inkludert obligatorisk sluttrenhold.
 • Barneseng 150 kr, barnestol 70 kr, sengesett inkl. håndkle 200 kr, kan bestilles eller endres i alle steg